В шест 40-минутни епизода зрителите ще могат да видят как минават дните

...
В шест 40-минутни епизода зрителите ще могат да видят как минават дните
Коментари Харесай

Парти туризмът и лятото под парата на службите на първа линия - най-новия сериал за Слънчев бряг

В шест 40-минутни епизода зрителите ще могат да видят по какъв начин минават дните на българските служби за незабавна помощ и служащите на първа линия

Британският канал Channel 4 пусна нов документален сериал за Слънчев бряг, в който показва извънреден взор към натовареното всекидневие на локалните екипи за незабавна помощ. („ Спешна помощ в Слънчев бряг “) към този момент е разполагаем онлайн в уеб страницата на платформата.

Поредицата идва съвсем 10 години след първия документален сериал на английския канал за протичащото се на Слънчев бряг – „ What happens in Sunny Beach “. Тогава Channel 4 описа по какъв начин от в миналото първокласно поле за елита на Източния блок курортът се е трансформирал в „ най-упадъчната празненство столица на Европа “ и сцена на гуляи за младите островитяни.

Новият сериал показва различен ъгъл към празненство туризма. „ Какво мислят тези смели служащи за нас, британците, и за метода, по който избираме да се забавляваме и почиваме, и какво можем да научим за себе си от тяхната неповторима позиция? “, пишат основателите на кино лентата към информацията за него.
 Продуцентите са съумели да получат извънреден достъп до полицията, медицинските и противопожарните служби и да показват работата им в разгара на сезона
През летния сезон популацията на Слънчев бряг се усилва от 25 000 на 600 000 души и чиновниците по сигурността са под същинска пара.

В шест 40-минутни епизода зрителите ще могат да видят по какъв начин минават дните на българските служби за незабавна помощ и служащите на първа линия, които се пробват да поддържат ред посред хедонистичния безпорядък. Продуцентите са съумели да получат извънреден достъп до полицията, медицинските и противопожарните служби и да показват работата им в разгара на сезона.

Камерите наблюдават служителите на реда, до момента в който те патрулират по празненствата и плажовете. Отвеждат фена и в локалните медицински клиники, където младите британци нерядко попадат – дали поради разгулен изцепки, или изгаряния от слънцето.

Редакторът на уеб страницата, Мел Безалел, сподели: „ От десетилетия телевизионните сериали демонстрират млади британци в питейни заведения и клубове по целия свят, само че това е първият сериал, който показва друга позиция към приключенията ни в чужбина “, показва редакторът на Channel 4 Мел Безалел. През отношението на локалните чиновници на реда и медиците британците имат шанса да се видят в профил по друг метод.

„ С неповторимите прозрения на тези работливи чиновници на първа линия, тази поредност ще бъде занимателна, проницателна и ще донесе изненадваща антропология на E4 и All 4. “

Дейвид Уайз, основен изпълнителен шеф и съизпълнителен продуцент на Parable, разказа Слънчев бряг като „ извънредно място за основаване на документална поредност.. изпълнено с живот, темперамент, драма и комизъм “.

Сериалът може да се гледа в България след регистрация в уеб страницата на Channel 4 през VPN, като се задава английско IP, написа travelnews.bg.
 Камерите наблюдават служителите на реда, до момента в който те патрулират по празненствата и плажовете
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР